Tunne. Kokemus. Sitoutuminen.

Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointia entistä tehokkaammin. Saavutat kanssamme liiketoiminnan tavoitteesi, ja nukut yösi hyvin. Luomme mielekästä markkinointia, joka sitouttaa kohdeyleisöä, tuottaa onnistuneita asiakaskokemuksia ja lisää myyntiä kansainvälisillä B2B-markkinoilla.

Ota yhteyttä

Asiakaskokemus

Meille asiakaskokemus on yhtä tärkeää kuin itse työn laatu. Katso videolta, mitä Pesmelin markkinointijohtaja Ilkka Hiirsalmi kertoo yhteistyöstämme.

Katso video

Asiakaskokemus

Meille asiakaskokemus on yhtä tärkeää kuin itse työn laatu. Katso videolta, mitä Pesmelin markkinointijohtaja Ilkka Hiirsalmi kertoo yhteistyöstämme.

Katso video

NPS 60

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti yhteistyössä riippumattoman osapuolen kanssa. Viimeisin NPS-arvomme (Net Promoter Score -suositteluindeksi) oli rohkaiseva 60 (Trustmary, asteikko -100 – +100).

Asiakasreferenssit

Viestin välittäminen oikeille ihmisille digitaalisessa ja nopeatempoisessa maailmassa vaatii vahvan strategian, mieleenpainuvan tarinan ja laajan media-alan osaamisen.

iLoq

Vierivä brändi ei sammaloidu

Olemme luoneet brändi-identiteetin, joka kestää nopeaa kasvua, kansainvälisille markkinoille laajentumista ja teknologista kehitystä – kehittyen strategisesti yrityksen mukana.

Neles

Uuden painopisteen löytäminen avainmarkkinoilla

Autoimme Nelestä tavoittamaan yhden keskeisimmistä asiakassegmenteistään kampanjalla, jossa erityisesti painottui Neleksen ymmärrys muuttuvista sellu-, paperi- ja biotuoteteollisuuden markkinoista.

Metso Outotec

Uuden brändin käyttöönotto yrityskaupan jälkeen

Brandkind on tehnyt yhteistyötä Metso Outotecin kanssa, jotta uusi brändi-identiteetti saatiin suunnittelupöydältä osaksi jokapäiväistä markkinointia ja myyntiä.

EHYT ry

Kampanjan onnistumista ei voi aina mitata tuotolla

Monikanavainen, podcast-sarjasta somejulkaisuihin ja valtakunnalliseen radiomainontaan ulottuva kampanja auttoi vanhempia perustelemaan järkevästi kantansa keskustellessaan kannabiksesta lastensa kanssa.

Sympa

Inhimillisyyttä ohjelmistoihin

Brandkind on auttanut tuomaan persoonallisuutta, hauskuutta ja värejä Sympan brändi-identiteettiin ja nykyaikaisen SaaS-ratkaisun markkinointiin, joka keskittyy yhä digitalisoituneempien ja automatisoidumpien HR-toimintojen luomiseen.